Newsfeed

Motorugle!

Ekte talent kan komme hvor som helst fra, kvalitets sortmetall kan komme fra Borneo, lekker og særpreget prog fra Usbekistan, stilsikker og dundrende thrash fra Uruguay osv. Fra Thuringia i den østre delen av Tyskland kommer et nytt musikalske bekjentskap!  Motorowl! Det er en musikalsk kvintett som bare har eksistert i to år, og hvor musikerne er unge og talentfulle. Bandet spiller psykedelisk doom rock som er toppet med dundrende Hammondorgel.

Vokalmelodien er i sentrum, og det florerer med riff, og bandet er nå aktuelle med sin debutskive «Om Generator». Det medfølgende presseskrivet omtaler musikken som «tenk Spiritual Beggars eller Uriah Heep på en dårlig syretripp, tenk 70 talls inspirert beinhard hardrock som er moderne og mørk. Fabian Hildebrand fra labelkollegene i Deserted Fear har produsert skiva. Det er den meget dyktige og anerkjent Dan Swanö som har mastret og mikset albumet. Swanö sier at han hadde store glede av å jobbe med «Om Generator», og at låtene hele tiden fløt inn i det uventede! Han sier videre at verket er en fabelaktig fin miks av stoner og 70 tallets hardrock. 26 august slippes debutskiva.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Instagram

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*