Newsfeed

Svartstjertarten!

Zerynthia er en slekt av sommerfugler i gruppen svalestjerter! Selv om følgebilde er av en sommerfugl, så skjønner kjapt den observante leser at dette ikke skal omhandle sommerfugler, men musikk. Zerynthia er nemlig et band fra Weimar i Tyskland som spiller en musikk i randsonen mellom spacerock og krautrock. Trioen er nå aktuell med sitt selvtitulerte album. Et album som har et voldsomt musikalsk dragsug og som er totalt instrumentalt og har rikelig med doom artefakter. Sjangerforakten er også velutviklet hos tyskerne, og det skjer mye uventet i lydbildet.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (4253 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*