Newsfeed

Seventh Station: Ekslusiv lytt av debutsingelen

Permafrost.today er stolte av å presentere den første singelen til debutantene i det progressive metal bandet Seventh Station.

Seventh Station er en internasjonal gruppe med base i Slovenia. De kombinerer klassiske influenser inn moderne progressiv metal, med høy grad av musikalitet og virtuositet. Hovedmann, gitaristen Dmitri Alperovich har fått med seg den tyrksike pianisten og dirigenten Eren Basbug, som er kjent for sitt arbeid med Dream Theater og Jordan Rudess. På vokal stiller israelske Davidavi Dolev fra Omb og Reign Of Architects, mens bassen innehas av Alexey Polyansky, og trommene av Dor Levin.

seventhstation2

Abnormal Circles Doubtful Hour handler om to ideer. På den ene siden den konstante frykten for de ukjente meningene bak stadig tilbakevendende numre han ser, mens den andre, aksepten om at Alperovich aldri vil forstå hvorfor han ser disse numrene. Sangen representerer kampen mellom det å søke eller bare la det gå, men det finnes også ledetråder i hver låt om hvorfor bandet heter det det gjør.

Temaet på debutalbumet «Between Life and Dream» handler om det å være fanget mellom to stoler, å ha hemmelige tegn som viser flere veier og valg. Det er produsert av Alperovich, og mikset av Yonatan Kossov, som har hjulpet Orphaned Land, Betzefer og Hummercult før.

«Between Life and Dream» blir sluppet den 7. september via CDbaby og bandcamp.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*