Newsfeed

With Malice: Rettfrem death thrash uten noe bullshit

With Malice - Hail Kraken

With Malice spiller ganske rettfrem death thrash. Riffene er for det meste thrash, men det er det er en dose med death metal flere steder i musikken og hele albumet føles brutalt. Vi snakker om rask metal som slår til hardt og uten nåde. Vokalen er growling, noe som er med på å bygge opp på death metalfølelsen musikken har, men syvende og sist, så vil jeg si at dette er mer på thrashsiden av ting.

Albumet er bare 25 minutter langt, men det er en brukbar lengde for et slikt album siden dette er et av de albumene som er laget for å spilles når man bare vil ha noe hardt, tungt og sint for å komme i den rette stemningen for en langt natt med vold og grusomheter. Det er egentlig fint lite mer som man trenger å si om dette albumet. Det er noe fans av både old school og moderne thrash og ekstrem metal kan digge.

Det er bra nok til at man burde støtte dette bandet siden jeg ser for meg at dette albumet er bare starten på noe virkelig bra. Man kan kjøpe albumet på deres BigCartel og Bandcamp, samt høre det gratis på sistnevnte.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*