Newsfeed

«Ikke til Sæters for å gjøre seg fet!»

USA bandet Heareafter er en duo som består av Bill Lau som spiller gitarer, bass, keyboards og som også synger, Jerry Keating er trommis men spiller også bass og keyboards og står for bakgrunnsvokalen. De to musikerne har holdt på i mange år og mye av musikken deres ble til i riktig gamle dager før sosiale medier ble en del av hverdagen for folk flest. Derfor er nok ikke musikken så veldig kjent for så veldig mange musikkelskere?! I tillegg så er ikke akkurat Herafter et ambisiøst band som skal «erobre» verden.

De koser seg likevel med å tilvirke musikk og å kreere låter som hører hjemme i progmetall segmentet. Det at duoen ikke skal «til Sæters for å gjøre seg fet» betyr ikke nødvendigvis at det ikke er bra musikk Lau og Keating nedkommer med. Hearafter er i disse dager aktuelle med ny skive som passende nok og enkelt nok heter «Time». Det er ei skive hvor de beste låtene fra noe tilbake i tid har fått en skikkelig make over, og hvor nåtidens teknologi er tatt i bruk. Kort sagt så får omsider de «gamle» låtene er behandling som gjør at de potensielt får ut hva som måtte bo i dem?!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*