Newsfeed

Deicide: Hail Satan

Deicide - Deicide

Liker du ondskapsfull old school death metal med satanistisk lyrikk, så har du sikkert allerede hørt om Deicide. De er uten tvil definisjonen satanistisk death metal og derfor det mest kjente bandet i sjangeren. De er også et av de største navnene assosiert med Florida death metalscenen fra 90-tallet.

Riffene er den gode gamle sorten som gjør death metal til nettopp death metal. Brutale, vrengte og morbide. Trommingen er intens som bare faen, og sammen med riffene fører de til at lytteren begynner å headbange for harde livet. Vokalen til Glen Benton er en ond growling som bare han kan lage. Den er rå og brutal, men med sitt særpreg som gjør at man enten digger den eller hater den. Lyrikken er selvsagt om å drepe kristne og hylle Satan. Death metal blir ikke særlig mer satanistisk eller mer klassisk enn dette.

Dette er egentlig alt du trenger å vite om dette albumet. Dette er kanskje en veldig kort anmeldelse for et så klassisk album, men det er ikke så mye mer som trenger å bli sagt. Dette er sounden som inspirerte amerikansk death metal i omtrent like stor grad som Cannibal Corpse og Obituary. Dette er obligatorisk for en hver death metalfan. Dette albumet er en av de store death metal klassikerne fra 1990 og liker du death metal av den onde gamle sorten er det ingen grunn til å unngå Deicide. Dette er death metal!

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*