Newsfeed

Vet å fatte seg i korthet

15 juli er den store dagen for Today Forever, og det var et ordspill! Uansett så slipper de sitt nyeste opus den dagen og verket har de har kalt «Derangement». Plateselskapet bak er Bastardized Recordings  som så vidt jeg kan telle har 21 artister de sørger for. Det er ikke nok til å snakke om et såkalt «major label».

Tyske Today Forever så dagens lys i 2003, og tre år etter nedkom kvintetten med sitt første fødte album «The New Pathetic». Ei skive spekket med new school hardcore metal, og med en for mange herlig miks av melodi og aggressivitet. Bandet fortsatte å utvikle seg i årene som fulgte og ytterlig to skiver kom ut. Utviklingen skyldes ikke minst en meget aktiv konsertvirksomhet sammen med band som Comeback Kid, Modern Life is War, Norma Jean og Underoath. Årets skive er en EP på 25 minutter som har ni låter, og det tilsier at den tyske kvintetten vet å fatte seg i korthet.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*