Newsfeed

Deicide: Satan for alle pengene

Deicide - Once upon the Cross

Deicide er et kjent navn for så godt som alle som hører på death metal. De to første albumene er klassikere, og de er fortsatt et kjent band. «Once upon the Cross» er dessverre ikke like genialt som de to første. Det er et jævlig kult album og alt det der, men i 1995 hadde death metal begynte så vidt å videreutvikle seg.

«Once upon the Cross» er ikke et fryktelig originalt eller nyskapende album med andre ord. Men ser man bort i fra dette, så er det et tøft nok album. Det er raske og brutale riff, blast beats og Satan for alle pengene. Det er nok av de som ikke liker den utslitte growlingen til Glen Benton nå for tiden, men her er den fremdeles sterk nok til å fremme hans hat for kristendommen og svake religiøse mennesker. Hele albumet er fylt med onde stemningen klassisk 90-talls death metal hadde. Det er den gode gamle Florida sounden med den catchy brutaliteten.

Som sagt, ikke like bra som de 2 første, men fortsatt jævlig bra. Jeg ville ha anbefalt «Once upon the Cross» til alle som liker den klassiske Florida sounden, men er du fan av den scenen, så har du allerede dette albumet. Hater du Gud, Jesus, kristendom, kristne, men elsker death metal, vold og blasfemi, så er det en selvfølge at du burde skaffe deg dette albumet snarest.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*