Newsfeed

Gratis ferskvarer!

Devouring The Mountains Vol.III er en fri CD samler fra  Argonauta Records! Det er jo isolert sett snilt gjort, mens selvsagt er hensikten å gjøre musikkelskerne oppmerksom på bandene de har. På samleren presenteres det hele 16 band. Band som alle har nedkommet med ny musikk de siste 12 månedene, så det er snakk om ferskvarer. Denne frie musikken er en årlig foreteelse fra denne Genoabaserte labelen. Musikalsk er det rimelig variert og så vidt forskjellige sjangere som doom, stoner, heavy psych, noise rock osv. er representert. Utover de nevnte sjangrene så sysler også Argonauta Records med band som spiller postmetall, sludge, drone og postrock. Litt uvanlig er det vel at en label holder på med så mange og varierte sjangre?

Her er downloaden, og bandene:

 1. Hollow Leg – Coils 05:08
  2. Beneath The Storm – Lucid Nightmare 05:02
  3. Dee Calhoun – Rotgut 04:19
  4. Lowburn – Powerfreak 07:50
  5. Frank Sabbath – Flying Peacock 04:22
  6. Among Gods – Tempest 04:48
  7. Surya – Resurrection of Care 07:36
  8. She Hunts Koalas – Plague 06:50
  9. Wows – Hades 09:11
  10. Muschio – Fuzz Ceremony 03:26
  11. Filth In My Garage – Black and Blue 04:30
  12. Jordaan – Radius and Construction… 9:02
  13. Return From The Grave – Soul’s Grime 04:54
  14. Mountain Tamer – Vixen 06:14
  15. Lighsucker – Doomsday Artillery 04:51
  16. Eeys Front North – Axis 08:53

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*