Newsfeed

Repulsor: Drittøff polsk thrash

Repulsor - Trapped in a Nightmare

Uansett hva man synes om retro-thrashtrenden fra de siste 10+ årene, så er det ingen tvil om at det er noen utgivelser som kommer ganske nært kvalitetsmessig til de klassiske utgivelsene fra 80-tallet. Polske Repulsor klarte nettopp å gjenskape den rette følelsen med EP-en «Trapped in a Nightmare» fra 2013.

6 låter med råe thrashriff og en masse speed. 9 låter hvis du regner med reutgivelsen de gav ut gjennom Thrashing Madness Productions året etter. I likhet med alle gode thrashutgivelser, så er låtene fylt med det ene raske og tøffe riffet etter det andre. Alle riffene føles skarpe nok til å kutte lytterne i småbiter. Det er tydelig at riffene er inspirert fra de mer speed metaldrevene thrashalbumene som kom ut tidlig på 80-tallet, men med den aggresjonen og brutaliteten som kom senere. Den eneste svakheten er vokalen, som ikke er aggressiv eller rå nok for musikken.

De har ikke gitt ut noe siden denne EP-en, men de er fortsatt aktive og turnerer, så det er håp om et album i en ikke så fjern fremtid. Dere kan kjøpe EP-en på deres BigCartel med alle bonussporene. Liker du thrash, så her du ingen grunn til å ikke gjøre det.

Lenker:
Facebook
BigCartel

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*