Newsfeed

Perfekt miks av favorittartist og bandnavn!

The Bitum`s er opprinnelig fra byen Amiens i Frankrike som er en by 12 mil nord for Paris og som ligger ved elva Somme. Ved den elva var det det 1 juli i år 100 år siden et stort slag hvor 20000 briter døde og ytterlige 37000 ble til dels hardt skadet. Hvorvidt noen av engelskmennene ble igjen i Frankrike i levende liv er vel tvilsomt, men det er en mann med det engelske navnet, James McAdam som utgjør bandet The Bitum`s i nåtid.

James McAdam er franskmann og opprinnelig fra Amiens men bor nå i Paris. Han sysler med instrumental progmetall. Debutskiva er døpt «#StillDrivingYou», og ble sluppet 1 juli, og McAdam spiller alle instrumentene selv, og har skrevet alle låtene. Bandet er en privat fleip mellom McAdam og John Highway som er bestekamerater etter studietiden. Lyden er derfor noe amatørmessig, men det er hensikten og McAdam er svært stolt over «#StillDrivingYou».

«digresjon»

En liten men artig digresjon er at navnet James McAdam matcher som en perfekt miks av favorittartist og bandnavn! En av de absolutte favorittmusikerne til James McAdam er James Hetfield fra Metallica. I tillegg så er bitumen asfalt oversatt til norsk, og macadam oversatt gir veidekke.
Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (5873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*