Newsfeed

Fra misjonærer til dødsmetall!

The Faceless er fra den lille byen Enchino i California. Den spanske misjonæren Juan Crespi navnga dalen han reiste gjennom i 1769 noe så tungvint som El Vale De Santa Catalina De Bononiade Los Echinos. Etter hvert så ble dalen befolket og byen El Vale De Santa Catalina De Bononiade Los Echinos vokste frem. Med tiden ble de fleste navnene skrelt vekk til det bare gjenstod den enkle Echino. I nåtid er misjonærer erstattet av blant annet musikere som spiller dødsmetall, og bandet under lupen er The Faceless. Et band som nå har brukt 4 år på oppfølgeren til den forrige skiva «Autotheism».  I skrivende stund vet jeg at det nye verket er døpt «In Becoming A Ghost», og slippes via Sumerian Records.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*