Newsfeed

«Blast and slam style»

Dødsmetallbandet Dehumanized er 28 oktober tilbake med nytt album “Beyond The Mind” som er ment å være en verdig oppfølger til bandet sin forrige skive «Controlled Elite». Ei skive som ble meget, meget vel mottatt, og derfor har New York kvartetten brukt fire år på å lage den nye skiva. En oppfølger som med monumentale og voldelig kraft er ment å overgå alle forventinger til bandets «slam and blast style». “Beyond The Mind” har en rimelig provoserende lyrikk og er utført med dynamisk presisjon, nådeløs brutalitet og alle elementer er nøye gjennomtenkt og utført for å lage et mesterverk ifølge presseskrivet. “Beyond The Mind” ble innspilt i det anerkjente studioet Full Force Studio og verket ble produsert av Joe Cincotta. Det meget flotte og spenstige coverkunsten er det den svært dyktige kunstneren Tony Koehl som har stått for.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*