Newsfeed

Blackfield er tilbake med nytt album i november

Det har gått tre år siden Blackfield kom ut med «Blackfield IV», et album hvor Steven Wilson bidro ekstremt lite, siden han kun var vokallist på låta Jupiter, i tillegg til noe gjestevokal og gitar.

Det nye albumet er innspilt og skrevet over en periode på atten måndeder i Israel og England, og kommer til å inneholde tretten sanger med en totaltid på 45 minutter. Det har vært snakk om i en del år, at Wilson skulle trekke seg 100% fra bandet, men i den siste oppdatering som Blackfield publiserte på facebooksida si idag, sto det de kommer til å gjenopprette samarbeidet som gjorde de to første skivene suksessfulle, om det betyr at Wilson er tilbake igjen, får vi bare se an.

Med seg så har de Tomer Z på trommer, og strykeorkesterarrangementer som er fremført av London Session Orchestra. Produsent Alan Parsons, som var produsent på «The Dark Side Of The Moon» av Pink Floyd, er en del av produksjonsteamet bak, og har produsert tre av sangene på albumet.

Coveret er forøvrig laget av Lasse Hoile, som har samarbeidet ekstremt mye med Steven Wilson og prosjektene hans tidligere. «Blackfield V» kommer til å inkludere en sekstensiders booklet, og vil bli sluppet 18. november

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*