Newsfeed

Orange Goblin: Perfekt stoner

Orange Goblin - Time Travelling Blues

«Time Travelling Blues» er et album som definerer alt som er riktig med stoner metal. Vi snakker om store kosmiske riff som river hull i tid og rom og drar lytteren ned i dragsuget. Dette er heavy saker, men som også er så ekstremt catchy at man blir fanget opp i musikken med en gang fra første sekund.

Riffene er av den klassiske stonertypen som har gått på skole under Tony Iommi og graduert med topp karakterer. De er ikke bare old school, de er tidløse, noe som gjør at dette albumet er en klassiker uavhengig om hvilket år det kom ut. På toppen av de geniale instrumentene, så har man vokalen til Ben Ward. Det høres ut som om de pumpet testosteron direkte i stemmebåndet hans og hasjrøyk rett ned i lungene før hvert opptak. Alt bare høres riktig ut og man ønsker at musikken aldri stopper og at låtene bare fortsetter i all evighet.

Dette er det perfekt stoneralbumet. Og det perfekte metalalbumet. Det er på samme nivå som hvilken som helst klassiker man kan tenke seg. Debuten er fantastisk, men her på dette albumet har de tatt det som fungerte og gjort det enda bedre. «Time Travelling Blues» er Orange Goblin sitt største mesterverk og alle som liker tung musikk må høre på det.

Lenker:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*