Newsfeed

Abrahamittisk sammenstøt!

«Kna’an» er et prosjekt som er initiert av Walter Wayers som er direktøren i Memmingen’s Landestheater, og han har omskrevet og fornyet den bibelske historien om Kanaan! For å få prosjektet opp å stå trengte Wayers låtskrivere som kunne tonsette denne historien. Wayers søkte vidt og bredt og lykkes mer enn bra da han endte opp med to skikkelig dyktige musikere og låtsnekkere! Valget falt på Kobi Farhi fra Orphaned Land og Erez Yohanan fra Amaseffer. Brått var også et musikalsk samarbeid etablerte, og disse to maestroene la virkelig sin store kløkt og iver i å utvikle «Kna’an». Som ekstra drahjelp konsulterte Farho sine respektive bandmedlemmer for å få fullført prosjektet. Musikeren ga seg i kast med dette spesielle «soundtracket» som består av ballader og metallinfiserte låter.

Plottet er rimelig komplekst og inneholder indre konflikter, helter og antihelter og reflekterer den åpenbart evig aktuelle problemstillingen som oppstår når de tre Abrahamittiske religionene støter sammen. «Kna’an» ble sluppet i forrige uke, og så langt har responsen vært over all forventning sies det. Orphaned Land feirer for øvrig sitt 25 års jubileum i år, og skal ut på en virkelig omfattende Europa konsertturne. Den begivenheter velger de å kalle 25 Years Orphaned Land The Anniversary & Very Best Tour 2016 samen med Voodoo Kungfu og Imperial Age. De tre bandene vil da speile sin musikk og by på en spennende miks av russisk, kinesisk og Midtøsten metall. Selv med rimelig forskjellig kulturelle bakgrunner vil de tre bandene by på en konsertmeny med noe av den fineste metall som verden i dag kan oppdrive sier presseskrivet som selvsagt er entusiastisk for det kommende evenementet.

Lenker, Orphaned Land:
Facebook
Hjemmeside

Lenke, Amaseffer:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*