Newsfeed

R.I.P. Pecu Cinnari

Tarot trommis Pecu Cinnari døde den 10. september. Han var trommeslager i Tarot, som er Finlands største og mest kjente heavy metal band, fra bandet ble dannet i 1985 frem til hans død for noen dager siden. Han var på alle utgivelsene deres og hans død er et stort tap for heavy metal.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*