Newsfeed

Fra «Blue Hen State»!

Et relativt nytt bekjentskap er bandet Scorched som spiller en nokså rå, marerittaktig, «blodtørstig» og brutal dødsmetall. I løpet av november vil kvintetten slippe sin debutskive «Echoes Of Dismemberment» via labelen Unspeakable AxeSelv om musikken til amerikanerne er brutal så er de hjemmehørende i en del av USA som har et rett så hjemmekoselig navn. Scorhed er fra Delaware og den delstaten blir ofte omtale som «Blue Hen State»! Delaware er for øvrig oppkalt etter Thomas West 3. baron De La Warr. Staten utmerker seg også med å være temmelig liten, men med en relativt stor folketetthet. Bandet utmerker seg også via det medfølgende bildet og forsøker å være ganske så sjenerte, mørke og lite kjennbare!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*