Newsfeed

Nesten mirakel?

Bandnavn som begynner med Moon er det blitt mange av etter hvert, og mexicanske Moonary Project føyer seg fint inn i den tradisjonen! Bandet er fra León i delstaten Guanajuato, og som alle vet er León med sine 1,6 millioner innbyggere den syvende største byen i Mexico?! Vel så viktig er det at bandet er en kvartett som har ganske så bra musikalsk kompetanse, i det alle musikerne spiller opp til flere instrumenter.

Til sammen kommer bandet opp med en alternativ rock som tråkker kraftig ut der proggen bor. For noen uker siden slapp kvartetten sin debut «Miracles», og selv om navnet på skiva skulle tilsi det så er ingen mirakler som inntreffer når skiva spilles! Bare nesten mirakler kanskje om lytteren faller for musikken til Mexicanerne? Uansett så har de fire musikerne høstet mye anerkjennelse for verket, og det er jo alltid hyggelig å oppleve når en har strevd over lengre tid med å tilvirke musikk.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*