Newsfeed

Survive: Retrofuturistisk nostalgi

Survive – RR7349

Kyle Dixon og Michael Stein opplevde suksess etter at de sto for soundtracket til Netflix serien Stranger Things tidligere i år, og har brukt tiden til å sette sammen nytt album med bandet sitt, som også inkluderer Adam Jones og Mark Donica, som har fått den rare tittelen «RR7349».

Musikken deres er halvprogressiv ambient elektronika, og band jeg kan sammenligne dem med er Tangerine Dream, Air og Daft Punk. De har et veldig filmatisk og visuelt uttrykk, og jeg får fornemmelsen av digitale landskap, virkelighetssurrealisme og retrofuturistisk nostalgi. Det du ikke finner på skiva er den mystiske og mørke siden som de viste med kjenningslåta til Stranger Things.

Det er en veldig god skive bandet har gitt ut, hvor alle låtene har fått den nødvendige finpussen de trenger, men noen favorittlåt her har jeg ikke. Skulle jeg allikevel plukket ut noen, hadde det vært de to første låtene, A.H.B. og Other, Sorceror og avslutningslåta Cutthroat. Så hvis du er på jakt etter en velprodusert elektronikaskive, og fan av soundtracket til Stranger Things, er denne skiva en varm anbefaling.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*