Newsfeed

What Google Can’t Find!

I serien for kreative bandnavn synes jeg at What Google Can’t Find er et spenstig og artig valg. Bandet er en sekstett som spiller en alternativ metall med islett av grunge og hardrock, og de sokner til byen Pune. Jeg hadde aldri hørt om byen Pune før jeg merket meg bandet What Google Can’t Find må jeg vedgå. Nå vet jeg at Pune har velvoksne 2,5 millioner innbyggere og er den niende mest folkerike byen i India. Det indiske bandet har nå nylig sluppet sin debut som de har navnsatt til «Introspect / Retrospect». Sekstetten må åpenbart like gitarlyden for de er så rause at de har med tre gitarister! What Google Can’t Find ble til for fem år siden, og i dag er det bare bassisten Akshat Vaze som er igjen av de opprinnelige musikerne. Som de fleste indere så snakker også disse musikerne en engelsk med en typisk indisk aksent! Skulle ikke musikken sjarmere og falle i smak, så vil i det minste det å høre de prate engelsk sjarmere storlig og være velegnet til at humøret stiger!

Lenker:
Facebook
Soundcloud

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*