Newsfeed

Ut av tørrdokken!

Sponek Hall i Katowice er 22 april neste år åstedet for den 23dje utgaven av Metalmania. Det er en særs gledelig nyhet for metallfans verden rundt fordi nevnte festival har vært i tørrdokk i 9 år nå! Evenementet vil være tro til det «gamle» konseptet med to scener, og band fra så å si alle verdenshjørner vil dukke opp. Om ikke lenge vil de første bandene som skal spille bli annonsert. Siste utgave av Metalmania i 2008 hadde blant mange andre disse artistene, Megadeth, The Dillinger Escape Plan, Overkill og Satyricon.

En tørrdokk er forøvrig et basseng som kan bli tømt for vann, vanligvis ved hjelp av porter og pumper, slik skipet kan ettersees eller repareres under vannlinjen. Vi kan derfor kanskje si at Metalmaniaskipet har hatt en svært lang reparasjons tid, men forhåpentligvis kommer tilbake sterkere og bedre enn noen sinne!? Det er Metal Mind Production som står for arrangementet.

Lenker:
FacebookI
FacebookII

Om Ulf Backstrøm (5135 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Furia, Moonspell, og Sodom | Permafrost.today
  2. Metalmania. | Permafrost.today

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*