Newsfeed

Høy utgivelsesfrekevens!

Den amerikanske trioen Flyermile utgir skiver med en frekvens som enkelte band gjorde på slutten av 60 tallet og begynnelsen av 70 tallet. I juni i år kom Flyermile med «Inversion Layer», og i disse dager er de allerede ute med skive to «For He Who Is Plentiful». Philadelphiabandet spiller en musikk hvor det finnes elementer av spacerock, mathrock og prog, og det er enkelte fellestrekk med band som Circa Survive, Muscle Tough og Killer Bangs. Skiva er mikset og produsert av John Ferra ved Portrait Studios, og Will Yip har stått for mastring, og Mike Winkelman har laget cover kunsten.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*