Nyhetsfeed

Energirike D’Accord

Foto: Øivind Svendsen

Stordbandet D’Accord har eksistert siden 2008, med tre utgivelser bak seg, siste kalt «D’Accord III», utgitt i 2014. Det var et album jeg omtalte når jeg jobbet i Hissig.no, og som jeg likte godt. I kveld stiller de på Buckleys, til en energirik konsert.

Musikken kvintetten spiller faller inn under syttitalls britisk rock og prog rock, og jeg blir imponert over det bandet leverer i kveld. Vokalist Daniel Måge er den som først og fremst får energien opp, der han uten problemer takler høye toner og har kraft i stemmen sin. Uten at jeg er så godt kjent med det bandet har gitt ut på sine to første album, syns jeg at alle låtene bandet spiller i settet sitt er godt oppbygde låter, og hver sang er godt gjennomført, i det rare konsertlokalet til Buckleys. Som en kuriositet kan det nevnes at skribenten vår Bjarte Rossehaug er tidligere trommis i bandet. Jeg synes bandet gjør en veldig god konsert i kveld, og at det ikke er lenge til verken neste album eller Oslokonsert.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*