Newsfeed

Energirike D’Accord

Foto: Øivind Svendsen

Stordbandet D’Accord har eksistert siden 2008, med tre utgivelser bak seg, siste kalt «D’Accord III», utgitt i 2014. Det var et album jeg omtalte når jeg jobbet i Hissig.no, og som jeg likte godt. I kveld stiller de på Buckleys, til en energirik konsert.

Musikken kvintetten spiller faller inn under syttitalls britisk rock og prog rock, og jeg blir imponert over det bandet leverer i kveld. Vokalist Daniel Måge er den som først og fremst får energien opp, der han uten problemer takler høye toner og har kraft i stemmen sin. Uten at jeg er så godt kjent med det bandet har gitt ut på sine to første album, syns jeg at alle låtene bandet spiller i settet sitt er godt oppbygde låter, og hver sang er godt gjennomført, i det rare konsertlokalet til Buckleys. Som en kuriositet kan det nevnes at skribenten vår Bjarte Rossehaug er tidligere trommis i bandet. Jeg synes bandet gjør en veldig god konsert i kveld, og at det ikke er lenge til verken neste album eller Oslokonsert.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*