Newsfeed

Releasekonsert med Pymlico

Foto: Glenruben Engen

I forbindelse med utgivelsen av sitt fjerde album, «Meeting Point», “debuten” sin, ifølge bandet selv, siden det er det første albumet de gir ut som et band, og ikke bare låter som er skrevet av trommis Arild Brøter, stiller de i kveld på Bellevilles på Torshov.

Jeg anmeldte «Meeting Point» i forkant av denne konserten, og syns at det er en veldig god utgivelse, og presser bandet fram som et av de mest lovende prog rock bandene i Norge i dag. Dette er andre gang jeg dekker bandet, og forskjellene fra forrige konsert, da som forband til Panzerpappa for halvannet år siden, i forhold til dagens konsert er som natt og dag. Jeg syns bandet klarer å overføre lyden fra album til scene på en meget god måte, og selv om det er en del feil som spilles, noe som tydeliggjøres av keyboardist og saksofonist Marie Færevaag, er det et godt utgangspunkt for en eventuell turnè.

De spiller stort sett fra siste album, men på slutten drar de inn et par låter fra tidligere utgivelser, som fungerer godt. Bandet har med seg en ekstra perkusjonist i Oda Rydning, som bringer inn litt mer fylde i musikken. Trommis Arild Brøter må også trekkes fram, der han viser seg som en veldig habil trommis, og drar en trommesolo under settet, noe som ikke nødvendigvis er vanlig, utover store, kjente band. Det er helt klart en overbevisende konsert bandet leverer, og anbefales for folk som er interessert i den voksende prog rock scenen i Oslo.

Bandet holder ny konsert sammen med Warpicks på Mir den 24. november.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*