Nyhetsfeed

Fabio Liones nye band

Etter at vokalist Fabio Lione gikk ut av Rhapsody of Fire etter interne stridigheter, har han opprettet et nytt power metal band ved navn Eternal Idol. Han er blant mine favorittvokalister, der han utover Rhapsody, også har synget i Vision Divine, og på siste skiva til brasilianske Angra. Han blir ikke den eneste vokalisten i det bandet, men deler scene med Giorgia Colleluori. Bandet kommer med debuten sin, «The Unrevealed Secret», 2. desember.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*