Newsfeed

Frykt for gud!

Eufobia har nettopp utgitt sin tredje skiva, og den heter rett og slett Eufobia, og skiva ble mikset i studio av P. Bratanov i Pepinio Records Studio. Den bulgarske designeren Val Volegna har stått for coverkunsten. Den bulgarske kvartetten spiller hva de selv ynder å kalle Death’n’Roll, men mer korrekt så er det snakk om dødsmetall så vidt mine ører kan skjønne. Eufobia er et såkalt undergrunnsband og er hjemmehørende i Sofia som er den femtende største byen innen EU. Navnet Eufobia er for av gammel gresk opprinnelse og betyr «frykt fot gud».  

Debuten til bulgarerne «Insemination» kom i 2010, og oppfølgeren «Cup Of Mud» året etter. Det er derfor en berettiget mistanke om at etter fem års taushet er årets skive svært etterlengtet. Eufobia er et band som har holdt en rekke konserter og delt scene med storheter som Arch Enemy, Dark Tranquillity, Rotting Christ, Kreator, Vader, Immolation, Onslaught, Malevolent Creation, Pyogenesis, Gorgoroth, Sinister, Broken Hope, Dragonforce, Eluveitie, Keep of Kalessin, E-force, Agathocles, Negura Bunge og Suicidal Angels. I tillegg har bandet spilt sammen med mange av deres felles undergrunnsband.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (7080 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*