Newsfeed

«Eargasms»!

Marianne Toilet And The Runs er snart ute med sitt nyeste verk “Eargasms For Your Genitals», og de spiller hva de selv kaller Sexually Driven Comedy Rock for Adults. Egentlig så er det punk, rock-a-billy og punk-a-billy de holder på med. Musikken og showene deres er så gjenført smakløse at det i seg selv er en fryd. Bandet består av Marianne Toilet (Todd Badolato), Cami Traumatic (Cami Wami), Pimp d’Crip (Travis Gianatassio), og The Red Nightmare (Paul Ryan). Humor har bandet, og de er ikke akkurat noen som tar seg selv så veldig alvorlig. Marianne Toilet And The Runs er fra Boston området i USA, og startet opp eksakt 30 november 2013. Humoren deres burde de ha vokst fra for lengst fra, men de er tvert om stolt av sine primitive stunts. De skyr intet for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og gjør i en av låtene narr av Tourettes syndrom!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*