Newsfeed

Weird as fuck, but just awesome!

Tidligere i år så slapp det spanske bandet Pervey Perkin den flotte skiva «Totem». Nå er bandet klar med den første videoen fra skiva «KountryKuntKlub». Det er en særdeles entusiastisk Dante The Samurai som er gitarist og vokalist i bandet jeg hører fra nettopp nå! Dante here, just wanted you to know that we just released our first videoclip, weird as fuck, but just as awesome!!If you could publish it in Permafrost that would be awesome 🙂 Entusiasme er sjeldent feil, og ofte svært sjarmerende

Lenker:
Facebook
Bandcamp
Twitter

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*