Newsfeed

Menneskehetens evolusjon.

Keyboardstrollmannen Gianluca Parnisari var musikeren som fyrte opp bandet Degrees Of Truth for to år siden, og nylig så kom bandet ut med sin debut «The Reins Of Life». Skiva er på hele 65 minutter, og det trengs kanskje? Årsaken er at lyrikken er omfattende og omhandler menneskehetens evolusjon fra rimelig primitive forhold, via diverse nyvinninger, kriger, slaveri og til dagens komplekse verden. Siste låt er et håp om at menneskeheten ikke gjentar de samme feilene og evner å lære. Albumet inneholder gjesteopptredener av Omar Ruggiero fra Varganath (growl vokal) og Maestro Carlo Colom (akustiske og etniske gitarer). 

Primærfokus for Degrees Of Truth har alltid vært den gode låt, og en søken etter et unikt og distinkt sound innen progmetall. For å nå ditt så introduseres symfoniske elementer, elektroniske mønstre og rikelig med metall riff. Italienerne er en kvintett med vokalisten Claudia Nora Pezzotta i front. Skiva ble mastret ved D-Sound studios by Diego Cattaneo kjent fra blant annet Mainpain, Kabikoff og Azimut. I år har Degrees Of Truth delt scene med kjente italienske metallband som Elvenking, Drakkar, Overtures, Eternal Silence og Trewa. Planen til neste år er å delta på diverse prestisjefylte metallfestivaler.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*