Newsfeed

«Moonlight Sonata (Pt. III)»

Bandet Gyze fra Japan har laget en coverlåt av Beethoven sin «Moonlight Sonata (Pt. III)»! 14 november i år var månen rimelig nærme Jorden. Sist den var så nærme var 26 januar i 1948, og da var selv ikke jeg født! Neste gang månen er så nærmer jorden blir 25 november 2034! For å feire denne begivenheten har det japanske dødsmetallbandet Gyze presentert sin versjon av Beethoven sin mest kjente låt.

Gyze er fra Sapporo og ble startet opp i 2009 av brødrene Ryoji og Shuji, men bandet het da Suicide Heaven. Bandet sitt lynkjappe gitarinfiserte lyriske melodier ga bandet en naturlig plass i Sapporo sin ekstremmetall scene. I 2010 flyttet brødrene til Tokyo og skiftet bandnavn til Gyze. Etter hvert fikk Gyze et så godt navn at de ble invitert til verdens største metallfestival Wacken Open Air. Siden da har Gyze virkelig blitt et band som har sine trofaste tilhengere.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*