Newsfeed

Et relativt skamløst band fra Bergen!

Et nytt norsk band er Shuffle Baby, som er helt i starten av sin karriere.  Det er likevel snakk om relativt erfarne musikere med masse musikkompetanse. En kompetanse de har ervervet hver for seg selv eller flere på likt i band som The Eirminators, Funky Penguins, Blue Gem, Hansi And The Jammers, Good Bad And Ugly, The Lucifers osv. Musikerne er relativt unge og humor har de tilsynelatende mye av. De ynder å kalle seg, «et relativt skamløst band fra Bergen». Så langt er det begrenset med musikk de har utgitt men det jobbes heftig med den saken.  Det musikalske fokuset går på å blande det catchy med attitude og en lekker melodiføring. Fin holdning det der spør du meg. Låten «Slick Trigger Finger» er noe i nærheten av slik de vil fremstå, men selvsagt så legger de ikke blåpapir på den når de til våren kommer med en full EP. Bandet består av Jonas Hellesøy – vokal og gitar, Erlend Aarli – tangenter og gitar, Didrik Hauge – bass, Marius Haarvei – trommer. Inspirasjonskildene til kvartetten er mange, men høyt i kurs står artister som Jack White og Arctic Monkeys blant annet. Den kommende våren vil for Shuffle Baby sannsynligvis være ensbetydende med diverse spillejobber, men foreløpig vil de nåværende sivile jobbene ivaretas. Målet er selvsagt å en dag kunne kaste loss og kun leve av musikken uten å måtte jobbe sivilt.

https://www.youtube.com/watch?v=LwerrShTpQk

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*