Newsfeed

Spansk forbrødring.

Bandet Kalte Sonne er hjemmehørende i Lugo, og den romerske muren som omkranser byen er en del av Unescos verdens kulturarv. Muren omkranser hele den gamle bydel og er således den eneste romerske bymuren i verden som fortsatt er intakt. Bandet Kalte Sonne er et flere år fortsatt intakt, og omkranser seg med en snedig postmetall.

Den musikken kan høres på skiva «Split» som ble sluppet på slutten av november. «Split» er som navnet tilsier en split, og Kalte Sonne deler skiva med bandet Octawitch som sysler med doom/stoner/sludge. Octawitch er også et spansk band og i likhet med sine kolleger i Kalte Sonne spiller de instrumental musikk. 

Lenke:
FacebookKalte Sonne

Lenke:
FacebookOctawitch

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*