Newsfeed

Humming and complex.

13 januar kommer den nye skiva til det svenske bandet Pain Of Salvation .Verket er døpt «In The Passing Light Of Day» og kommer ut i samarbeide med svenskene sine mangeårige samarbeidspartnere i InsideOutMusic. Den nye skiva støttes opp av at Pain Of Salvation nettopp har annonsert en turne i Nord Amerika, samt et show i Køln i Tyskland. Som oppvarmere er landsmennene i Port Noir utpekt.

Daniel Gildenlöw har kommentert låten, «We are proud to present the second video from our upcoming album «In The Passing Light Of Day». It‘s a hard and complex track, but is somehow catchy enough to make people go around humming it hours after they’ve heard it. I left one of the early demos in my car over the weekend, and the next week I heard my kids hum it while they were playing app games on their phones. Or, as Daniel Bergstrand put it, It’s awesome – it’s so catchy that you can’t resist singing it, but it drives you crazy because at the same time you can’t grasp the weird rhythms enough to do it right, hahaha».

«The video is a bit different too, because I’m in it, but with all my clothes on and not having sex with anyone or even holding severed body parts of any kind. How weird is that? For those who think that’s just too meek, I can offer some comfort to that, by revealing that four of us were bleeding after only two or three takes of the video. Who was the one who didn’t bleed? That’s a mystery for you to solve and discuss. “Because I hate every motherfucking word you say!” Lyrically the song is about thelove».

 

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*