Newsfeed

Freak Out in Frisco.

Fra San Franciso kommer kvartetten Turn Me On Dead Man som er ute med nye skive nå i form av «Heavymetal Mothership». Sitt eget musikalske brygg kaller de DeepSpaceSuperRock, og det er ikke en så halvgæren beskrivelse. En annen beskrivelse er «Heavydelic SuperRock for the Ultimate Freak-Out». Musikken er ofte rå, småskitten, utfreaka, riffdrenert, psykedelisk, svært engasjert og tar tidvis en svipptur i outer space. Den nye skiva kommer via labelen Alternative Tentacles som ble til i 1979 av velkjente Jello Biafra fra Dead Kennedys.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7201 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*