Newsfeed

Hver 1 januar!

Mechina er et Chicagoband som etter hvert har lagt seg til det særpreget at de hver 1 januar gir ut ny skive! Årets verk heter «As Embers Turn To Dust», og er rent lyrisk en oppfølger til skiva fra 2011 som het «Conquerror». Mechina har eksistert siden 2003, og med nytt album årlig de siste årene så sier det seg selv at den amerikanske trioen er et produktivt band. Stilistisk så er det en sci-fi metal Chicagobandet byr på, og den nye skiva er blitt vel mottatt, og mange sier det er deres mest komplette og modne album til dato. Spesielt låten «Creation Level Event» er blitt en favoritt hos fansen, mens  jeg synes «The Synesthesia Signal» enda bedre.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*