Nyhetsfeed

Comeback til det tidlige nittitall.

Moon of Soul ble grunnlagt av brødrene Csernyánszky og noen venner i Kisvárda i Ungarn i 1996. De var enige om at hovedtyngden i musikken skulle gå mot atmosfærisk progressiv metall, der innflytelsene kom fra tidlige prog metallband som Psychotic Waltz, Fates Warning, Cynic, med innslag fra band som Genesis, Metallica og Black Sabbath.

De første årene ble brukt til å spille inn demoer, før debuten deres Égforrás kom i 2001. De slapp tre album, før de tok seg en nesten ti års pause, men er nå klar for sin fjerdetutgivelse, Világteremtő, hvor de fortsetter den sene åtti- og nittitallssounden hvor de har den samme sans for gode melodier, som bandene søkte da.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*