Newsfeed

Comeback til det tidlige nittitall.

Moon of Soul ble grunnlagt av brødrene Csernyánszky og noen venner i Kisvárda i Ungarn i 1996. De var enige om at hovedtyngden i musikken skulle gå mot atmosfærisk progressiv metall, der innflytelsene kom fra tidlige prog metallband som Psychotic Waltz, Fates Warning, Cynic, med innslag fra band som Genesis, Metallica og Black Sabbath.

De første årene ble brukt til å spille inn demoer, før debuten deres Égforrás kom i 2001. De slapp tre album, før de tok seg en nesten ti års pause, men er nå klar for sin fjerdetutgivelse, Világteremtő, hvor de fortsetter den sene åtti- og nittitallssounden hvor de har den samme sans for gode melodier, som bandene søkte da.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*