Nyhetsfeed

Frem fra glemselen.

Litt nostalgi for min egen del. Dave Tipper begynte jeg å høre på før han egentlig hadde gitt ut noe som helst, da han ble med på en samleskive i regi av Club Masters i 1997, sammen med trip hop-duo Pressure Drop. Det var en dobbeltcd, der de miksa èn hver. 

På første skive mikser Pressure Drop artister som Fat Boy Slim, Up Bustle & Out og Bass Kittens, mens Tipper kjører på med navn som Bentley Rhythm Ace, Headrillaz, og et par egne spor. Debuten hans The Critical Path kom først i 2000, og han har produsert materiale jevnt siden da. Han kom nylig med EP’en Flunked, og musikken hans er fortsatt dansevennlig, men betydelig særere, der han iløpet av de tjue årene siden jeg hørt ham sist, har gått mot glitch hop, IDM, drill n bass og noen partier som i roligere ambient.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*