Nyhetsfeed

Halvveis superband

Foto: Lindsey Byrnes

Bak bandnavnet Gone is Gone skjuler det seg medlemmer fra Mastodon og Queens of the Stoneage. Prosjektet startet da At the Drive Inn-trommis Tony Hajjar, og gitarist/keyboardist Mike Zarin ville gjøre mer ut av musikken de lagde til filmtrailere, og huka inn Troy Sanders og Troy Van Leeuwen. 

De kom med den selvtitulerte ep’en på sommeren i fjor, der musikken viste seg å gå i retning progga, atmosfærisk stoner metal, og det tok ikke lange tiden før de slapp den første fullengderen sin, Echolocation, som kom nå i begynnelsen av januar.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*