Newsfeed

Halvveis superband

Foto: Lindsey Byrnes

Bak bandnavnet Gone is Gone skjuler det seg medlemmer fra Mastodon og Queens of the Stoneage. Prosjektet startet da At the Drive Inn-trommis Tony Hajjar, og gitarist/keyboardist Mike Zarin ville gjøre mer ut av musikken de lagde til filmtrailere, og huka inn Troy Sanders og Troy Van Leeuwen. 

De kom med den selvtitulerte ep’en på sommeren i fjor, der musikken viste seg å gå i retning progga, atmosfærisk stoner metal, og det tok ikke lange tiden før de slapp den første fullengderen sin, Echolocation, som kom nå i begynnelsen av januar.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*