Nyhetsfeed

Teknikk og melodi, på brutalt vis.

At det kommer brutal, teknisk dødsmetall med melodiske understrømninger fra Frankrike, er ikke nytt. Exocrine ble stiftet av leadgitarist Sylvian Octor-Perez i 2013. Navnet har han tatt fra kjertlene som utskiller svette, tårer, slim og så videre, så sånt sett passer det godt til den fysiske musikken deres. Kvartetten slapp debuten Unreal Existance i 2015. På årets skive, med det noe intetsigende og overbrukte albumnavnet Ascension, fortsetter de samarbeidet med plateselskapet Great Danes Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*