Nyhetsfeed

Unge veteraner.

Meksikanske Glass Mind er som veteraner å regne, tross sin unge alder i midten av tjueåra. De startet bandet sommeren 2005 da de var 14 og 16 år gamle, og vant noen lokale musikkonkurranser med låter tilhørerne mente var komplekse tross deres unge alder.

Debuten deres Haunting Regrets kom i 2008 på det meksikanske plateselskapet Circo Volador, men ble reutgitt tre år etter med bedre produksjon. I 2014 ble de valgt ut til å delta på Progressive Nation at Sea av Mick Portnoy, hvor de spilte med flere velkjente progband, og det er lett å høre at erfaringen de siste årene er blitt manifisert på deres nye materiale. De er nå klare med andreskiva si, Dodecaedro, hvor musikken deres er instrumental og noe eksperimentell, og ligger i krysningen mellom progressiv folkrock og metall.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*