Newsfeed

Afrikansk svartmetall.

Droom Alone er enmannsprosjektet til sørafrikanske Rudegardt Britz, hvor musikken han lager plasserer ham i et avantgardisk svartmetallandskap, med en god dose dark ambient, post rock og elektroniske elementer. Fra hjembyen sin Cape Town i Sør-Afrika debuterte han nylig med sin første fullengder, Brooding Skadu.

Det er forsåvidt ikke første gangen jeg hører metal fra afrikas sydspiss, men det har vært en etterlengtet oppblomstring av denne sjangeren på dette svære kontinentet de senere årene, og det er alltid interessant å se hvilke lokale folkemusikkelementer som klarer å snike seg, enten bevisst, eller ubevisst inn i musikken, uten at du nødvendigvis finner noe av dette på Britz sin debut.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

4 Comments on Afrikansk svartmetall.

  1. jeg må kommentere på denne litt…

  2. jeg må kommentere på denne litt…og litt til

  3. jeg må kommentere på denne litt…masse mer

  4. jeg må kommentere på denne litt…bla bla

Leave a comment

Your email address will not be published.


*