Nyhetsfeed

Afrikansk svartmetall.

Droom Alone er enmannsprosjektet til sørafrikanske Rudegardt Britz, hvor musikken han lager plasserer ham i et avantgardisk svartmetallandskap, med en god dose dark ambient, post rock og elektroniske elementer. Fra hjembyen sin Cape Town i Sør-Afrika debuterte han nylig med sin første fullengder, Brooding Skadu.

Det er forsåvidt ikke første gangen jeg hører metal fra afrikas sydspiss, men det har vært en etterlengtet oppblomstring av denne sjangeren på dette svære kontinentet de senere årene, og det er alltid interessant å se hvilke lokale folkemusikkelementer som klarer å snike seg, enten bevisst, eller ubevisst inn i musikken, uten at du nødvendigvis finner noe av dette på Britz sin debut.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

4 Kommentar på Afrikansk svartmetall.

  1. jeg må kommentere på denne litt…

  2. jeg må kommentere på denne litt…og litt til

  3. jeg må kommentere på denne litt…masse mer

  4. jeg må kommentere på denne litt…bla bla

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*