Newsfeed

Dødsmetall uten growl.

De to gitaristene Keith Merrow og Wes Hauch har kombinert kreftene sine på deres nye prosjekt, Alluvial, der de spiller gitarbasert, hard metal. På noen videoer de postet før jul, søkte de etter vokalist, men jeg antar at de gikk vekk fra ideen om legge vokal på, som ville tatt dem nærmere dødsmetallen.

Hauch var gitarist i det progressive metalcore-bandet The Faceless mellom 2012 og 2014, og er for tiden med i Glass Casket, som spiller deathcore, og Black Crown Initiate, som nylig var i Oslo sammen med Born of Osiris og Veil of Maya. Merrow hørte jeg sist i lag med Jeff Loomis på Conquering Dystopia sitt eneste album utgitt i 2014, også et band som inneholdt et tidligere The Faceless-medlem. The Deep Longing For Annihilation kom nylig ut, og kan skaffes fra Merrows hjemmeside.

Lenker:
Facebook
Keithmerrow

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*