Nyhetsfeed

Fremtidsvisjoner.

Hibernal er delvis forfatterprosjektet til australske Mark R. Healy, og delvis musikken til han og bassist Rowan Salt. Med tre album bak seg, der hver følger en sci-fi historie det er satt instrumental musikk til, beskriver han selv musikken som sci-fi post rock, med influenser fra band som Tool, Riverside, Porcupine Tree og Karnivool. 

Han bruker stemmeskuespillere til å fortelle historiene sine, og lydeffekter for å skape stemning. The Dark of the City følger politikvinnen Olivia Moreno som jobber for noe kalt N-Division, hvis formål er å hjelpe noen skapninger, kalt necrols, i å infisere Carson Bay. Partneren hennes blitt drept av et slags monster, og vi møter henne tre uker inn forfølgelsen av denne ukjente figuren.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*