Nyhetsfeed

Velprodusert selvprodusert.

Allerede på high school gjorde California-kvintetten seg bemerket, da den selvtitulerte debuten deres ble en av de mestselgende noensinne på cdbaby for sin subsjanger, og de ble valgt ut til å bli med på Vans Warped Tour. Ti år etter er de fortsatt et ungt band aldersmessig, men produksjonen skiller seg ut fra andre selvproduserende band innen metalcoresjangeren på en positiv måte.

Med deres tredjeutgivelse, Reminder, hører man at de tidvis tar inn mer progressive tendenser, og prøver å være mer eksperimentelle og kreative i låtskriving og vokalbruk, men ligger fortsatt trygt forankra i metalcore, og bruker ofte de typiske, kjedelige vokallinjer man finner i denne sjangeren.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*