Newsfeed

Velprodusert selvprodusert.

Allerede på high school gjorde California-kvintetten seg bemerket, da den selvtitulerte debuten deres ble en av de mestselgende noensinne på cdbaby for sin subsjanger, og de ble valgt ut til å bli med på Vans Warped Tour. Ti år etter er de fortsatt et ungt band aldersmessig, men produksjonen skiller seg ut fra andre selvproduserende band innen metalcoresjangeren på en positiv måte.

Med deres tredjeutgivelse, Reminder, hører man at de tidvis tar inn mer progressive tendenser, og prøver å være mer eksperimentelle og kreative i låtskriving og vokalbruk, men ligger fortsatt trygt forankra i metalcore, og bruker ofte de typiske, kjedelige vokallinjer man finner i denne sjangeren.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*