Newsfeed

Vennskap og hygge i fokus.

«ÿ-en» i bandnavnet Concrete Jellÿ er ikke en feil, men bevist for å lage en artig vri. Bandet er fra Trieste i Italia og har kun holdt på siden 2014. Trieste ligger helt i det nordvestre hjørnet av Italia, og er et senter for musikk og litteratur. Da er det jo passende at Concrete Jellÿ driver med musikk hvor lyrikken er sentral. Sentralt og vesentlig er det også at bandet sin nye skive «Getting Noticed» kommer 7. februar.

Skiva ble spilt inn live i løpet av sommeren 2016, og det er en melodiøs hardrock på agendaen. Lyrisk hentes det nådeløst fra musikernes gode og dårlige opplevelse fra livet innen musikken og fra det øvrige livet. Soundet i bandet er et resultat av at musikerne har svært forskjellige kilder som inspirerer de. Fra 70 tallets rock til prog, og så alt i mellom disse. Viktigst for bandet er vennskapet, musikken,  og det å ha det gøy sammen!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7201 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*