Newsfeed

Chronosphere: Fremtidig klassiker

Chronosphere - Embracing Oblivion

Det er nok av retro-thrashband der ute, men det er få så som gjør det så riktig som Chronosphere gjør det på deres andre album, Embracing Oblivion. Fra første låt, så kjenner man trangen til å headbange. Man blir truffet av riffene, energien og aggresjonen med en gang og adrenalinet begynner å pumpe i årene.

Det er skikkelig lynraskt og hardt. Det er alt det god gammeldags thrash skal være, men samtidig til å være skikkelig thrash, så føles det veldig fresh . Til tross av at de er et gresk band, så er sounden amerikansk. I likhet med debuten, så er det tydelig at gammel Metallica og Testament er hovedinspirasjonen. Vokalen er samme stilen og låtene er smekkfulle av kule riff, bare tusen ganger bedre enn hva begge av to gamle bandene har klart å gi ut siden deres glansdager. Hver låt har riff etter riff, som alle høres fantastiske ut. Det er mer riff i hver låt enn mange band spiller i løpet av en hel karrière. Det er akkurat slik thrash skal være.

Selv om du er lei av retro-thrash og føler ingen av disse nyere bandene har noe å by på som ble gjort bedre på 80-tallet, så sjekk ut Embracing Oblivion. Du kommer til å knekke nakken på grunn av intens headbanging før du er halvveis gjennom albumet. Det er ingen svake låter, det er rettfrem ekte thrash uten å føles klisjé og det på samme nivå som flere av klassikerne fra 80-tallet. Ja, det er riktig, det når det samme nivået som noen av beste albumene der ute. Er du etter noe som er veldig old school og fresh samtidig, så skaff deg dette albumet. Debuten var kul nok, men dette er en fremtidig klassiker.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*