Newsfeed

«A worthy Final»!

Norske Leprous skal ut på en massiv konsertturne den nærmeste tiden. I helgen startet den felles Europaturneen sammen med canadiske Devin Townsend Project, samt det amerikanske progmetallbandet Between The Buried And Me. I tillegg skal Leprous på en turne i England, og da også sammen med Devin Townsend Project, og i tillegg det engelske atmosfæriske djentbandet Tesseract. En helt ny video fra Leprous sin første live DVD/CD/LP «Live At Rockefeller Music Hall» ble sluppet for få dager siden,

«Contaminate Me» er regnet som en av Leprous sin mest ekstreme og eksperimentelle låter. På denne låten er ikke helt ukjente Ihsahn med, samt tidligere trommeslager i Leprous, Tobias Ørnes Andersen og fiolinisten Håkon Aase. Leprous sin egen kommentar er denne her,

«It was an honour for us having such a fantastic guest appearance from our good friend Ihsahn on this very special evening! And together with the great Håkon Aase on violin and the extra support of Tobias Ørnes Andersen himself on drums, this was a worthy final!»

To andre låter fra «Live At Rockefeller Music Hall» er her,

 Lenker:
Leprous
Devin Townsend Project
Tesseract

Between The Buried And Me

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*