Newsfeed

Mercy of Devil: Ikke så verst

Mercy of Devil - Sodomy Attack

Mercy of Devil er et obskurt thrashband fra Italia, som ble dannet i 2004, gav ut en EP året etterpå og så ble splittet opp. Jeg fant EP-en på en platemesse for en del år siden og var selvsagt tiltrukket av platecoveret. Jeg forventet noe rått og stygt, og selv om det var langt fra det beste jeg hadde hørt, så ble jeg ikke skuffet.

Musikken er rå og lo-fi thrash som drar tydelig inspirasjon fra Sodom og den første bølgen av black metal. Vokalen er hes og råtten, riffene og trommene er rå og nesten litt sloppy, produksjonen er elendig og det er de vanlig satanistiske perversjonene man kan forvente fra et slikt band. Det er nok av band som gjør denne sounden mye bedre, men det er ingenting i veien med måten disse italienerne gjør de på.

Bandet er splittet opp og det er ren tilfeldighet at jeg fant det på en platemesse, så jeg ser for meg at det vil være nesten umulig å finne en kopi i dag. Det er ikke det største tapet for en platesamler å ikke være i stand til å spore opp en kopi, men det er litt kult om man kan finne denne utgivelsen. For selv om det er nok av band som gjør lo-fi og rå thrash bedre, så er dette bra nok for når man er i det rette humøret for noe primitivt, skittent og stygt. Langt i fra noen en klassiker, men fremdeles underholdende, og det er ofte alt man kan håpe for når det kommer til slike band.

Lenke:
Myspace

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*