Newsfeed

Rykende ferske.

Noen band er veldig tilknappet med informasjon om seg selv, og Moonlight Drowns er et av de bandene. Noe bandfoto finner faktisk jeg ikke, og jeg må derfor bruke coveret, og det må jeg redigere kraftig og ta vekk mye av for å få det til å passe. Det jeg har funnet ut er at Moonlight Drowns er en kvintett som er fra Hellas men som også har følere mot Grønnland av alle plasser! Bandet spiller et atmosfærisk sortmetall, og har elementer av depressiv metall. Bandet har eksistert siden 2016 og er således svært ferske, og litt tabloid uttrykt, rykende ferske. Debuten «The Stars Guide The Path» kan kanskje også oppfattes som rykende fersk? Uansett så ble skiva sluppet 7 januar.

https://www.youtube.com/watch?v=BmBs9NHeLag

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*